Over ons

Friesland PVC vloeren is de verzamelnaam voor alle merken PVC die wij verkopen en vormt een eenheid met Woninginrichting Fullhouse.

Woninginrichting Fullhouse is al sinds 1996 actief en Friesland PVC is begin 2013 opgericht met het doel zoveel mogelijk klanten een prachtige PVC vloer te kunnen aanbieden voor een zo laag mogelijke prijs. En dan bent u bij ons op het juiste adres! Bij Friesland PVC vindt u de grootste collectie van PVC vloeren in heel Friesland. Meer dan 10 verschillende merken direct vergelijken en voor elk budget een vloer. PVC heeft de beste prijs/kwaliteit verhouding van alle soorten vloerbedekking en is nu hard in opkomst. Dit door de toegenomen vraag naar vloerverwarming in zowel nieuwbouw als bestaande bouw. in combinatie met PVC geniet u het beste rendement.

Eerlijke voorlichting, zoals u ook al op onze site kunt zien, staat hoog in ons vaandel. In onze showroom kunt u rustig rondkijken en uw vragen stellen. Samen met u wordt bekeken welke mogelijkheden er zijn en welke in uw geval het beste is. Komt u er in de showroom niet uit, geen probleem. U mag altijd stroken mee naar huis nemen om bij uw keuken of meubels te leggen om zodoende de juiste keuze te maken. En bij een nieuwbouwwoning kunt u in overleg stroken meenemen tijdens kijkdagen, dan ziet u gelijk wat een kleur doet in de woning. Want elk huis heeft zijn eigen karakteristieke licht en sfeer. Dit hangt namelijk af van de hoeveelheid ramen, de plaats en grootte van de ramen en de stand van het huis. Zo ziet u gelijk of deze vloer en deze kleur in uw woning tot zijn recht komt. Een tevreden klant is de beste reclame.

Met een vloer egaliseren en voorzien van PVC kunnen wij stellig zeggen de goedkoopste van Friesland te zijn. Als wij bij u thuis de vloer hebben gecontroleerd en ingemeten, weet u waar u aan toe bent. Geen verrassingen achteraf, de prijs die wij noemen is ook de echte prijs.

Vraag bij ons een prijsindicatie of een scherpe offerte aan, vergelijk en overtuig uzelf. Door onze kleine overheadkosten en grote inkoop kunnen we u deze scherpe prijs aanbieden.

Bij Friesland PVC werken de meest ervaren vloerenleggers uit Friesland en omstreken. Als u bij ons een vloer bestelt weet u zeker dat deze vakkundig gelegd wordt.

Een prachtige vloer, professioneel gelegd voor jarenlang woonplezier, dat is waar wij bij Friesland PVC voor staan!

Fullhouse woninginrichting Leeuwarden, al jaren een begrip in Leeuwarden en omstreken.

Hier zult u slagen voor gordijnen, zonwering, vloerbedekking in al zijn vormen, horren of luifels

Voor vragen of opmerkingen kunt u naar de contactpagina gaan of ons een mail sturen op info@frieslandpvc.nl

Hartelijk dank voor het bezoeken van onze website en tot ziens in onze showroom,

Friesland PVC