mFLOR

Informatie mFLOR

mFLOR is een toonaangevend en trendsettend merk op het gebied van vinylstroken en –tegels (ook bekend als PVC vloeren). Onder het merk vallen de collecties mFLOR, mFLORLOCK en mFLORNAVY. De toevoeging van PU BLUE achter de merknaam heeft betrekking op het ultra lage gehalte aan vluchtige organische stoffen. Hiermee behoort mFLOR tot de top van Europa binnen het vloerensegment.

mFLOR is een absoluut topmerk binnen de Friesland PVC vloeren. Kwalitatief hoogwaardige, innovatieve design vloeren die eruit zien én voelen als echte houten of stenen vloeren, maar zonder de nadelen van deze materialen. Om te waarborgen dat de producten kwalitatief hoogwaardig blijven, worden deze regelmatig getest en beschikken ze over diverse belangrijke certificaten. Bovendien maakt mFLOR alleen gebruik van de zuiverste materialen, geavanceerde films en druk- en productietechnieken die de vloeren een natuurlijke uitstraling geven.Een werk waar je niet omheen kan klasse uitstraling sfeer stijl, gecombineerd met uitstekende product specificaties, dit alles maakt de PVC vloeren van mFLOR een absoluut top merk.

Certificering

mFLOR staat voor vloeren waarbij kwaliteit, uitstraling, design, duurzaamheid en veiligheid centraal staan. Om dit te waarborgen, worden onze producten en de productie ervan regelmatig uitgebreid getest en gecertificeerd

Natuurgetrouwe uitstraling

De ambitie van mFLOR PVC vloeren is om kunststof vloeren te ontwikkelen met een uitstraling die niet meer is te onderscheiden van houten- of natuurstenen vloeren. Dankzij een uitgekiende combinatie van trendsettende, fotorealistische dessins, voelbare oppervlaktestructuren en royale afmetingen van de stroken en tegels, wordt mFLOR pvc vloeren door veel interieurarchitecten gezien als toonaangevend binnen dit vloerensegment.
Maar zelfs voor elk budget is er een ruime en keuze, om zelf te genieten van de comfortabele vloeren van mFLOR.

Vele decoratieve mogelijkheden

mFLOR PVC vloeren bieden volop ruimte voor creativiteit. Er zijn vele decoratieve verwerkingsmogelijkheden. Door toepassing van decorstrips krijgt de vloer al een geheel andere “look”, maar ook legpatronen met bijvoorbeeld borderranden of visgraatmotieven zijn heel goed mogelijk en geven een vloer een eigen karakter.PVC top vloeren bij Friesland PVC vloeren in Leeuwarden. Met mFLOR PVC vloeren heeft u een zeer grote keuze in stijlen.

Duurzaam

mFLOR vloeren hebben een zeer lange levensduur. Ook zijn de stroken en tegels uitstekend recyclebaar. Er kunnen meerdere malen nieuwe vloeren van worden gemaakt. De grondstoffen zijn niet schadelijk voor het milieu en absoluut veilig voor de volksgezondheid. Er is sprake van een ultra lage emissie van VOC’s (vluchtige organische stoffen). Hiermee voldoet mFLOR aan zeer strenge internationale normen.

Hoge slijtvastheid

Alle vloeren in de mFLOR collectie zijn geschikt voor zwaar huishoudelijk gebruik (20-03 serie) en de meeste vloeren zelfs ook voor zwaar projectmatig gebruik (25-05 serie). mFLOR vloeren worden daarom niet alleen toegepast in woonhuizen, maar bijvoorbeeld ook in winkels, restaurants, hotels, fitnesscentra, zorginstellingen, vakantieparken, etc. Kom langs onze showroom in Leeuwarden en wie weet geniet u binnenkort ook van zo een mooie vloer van Friesland PVC

Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling

In veel nieuwe huizen is tegenwoordig vloerverwarming aanwezig. De laatste jaren wordt dit vaak gecombineerd met vloerkoeling en de energiezuinige Lage Temperatuur Verwarming. Door de minimale thermische weerstand zijn mFLOR vloeren uitstekend geschikt in combinatie met al deze systemen. Met mFLOR profiteert u maximaal van uw comfortabele verwarmingssysteem.

Voordelen mFLOR PVC vloeren

Geluiddempend Slijtvast
Hygiënisch Voelbare houtstructuur
Vochtbestendig Onderhoudsarm
Vloerverwarming geschikt Brandvertragend

Heeft u een mooie mFLOR vloer op het oog? Vraag direct een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u nog verder kijken naar andere merken PVC vloeren?

Ambiant | Aspecta | Beautifloor | Bodiax | Dersimo | Gelasta | Hoomline | mFlor | Tarkett | TFD | Therdex | Vivafloors